maandag 16 juli 2012

De “Innovatie Pionier”: loonkostensubsidie voor innovatie

Bedrijven moeten, om succesvol te kunnen zijn, voortdurend inspelen op nieuwe vragen van de markt. U wilt graag uw ambities realiseren en de toegevoegde waarde van uw bedrijf vergroten. Innovatie is altijd de basis voor het verbeteren van de prestaties van een bedrijf. Innovatie is daarom van levensbelang voor een onderneming.

Om innovatie binnen uw organisatie te stimuleren, organiseren en implementeren kunt u een beroep doen op de “Innovatie Pionier”. Deze regeling biedt ondernemers in de regio Rotterdam een loonkostensubsidie voor het in dienst nemen van een kennisdrager. Uw organisatie kan een beroep doen op de “Innovatie Pionier” indien u een hoger opgeleide (HBO of WO) minimaal een jaar in dienst neemt voor het uitvoeren van een innovatieproject. Uw project moet een bijdrage leveren aan de groei en het innovatief vermogen van het MKB in het Haven en Industrieel Complex.


De kennisdrager richt zich met behulp van een stappenplan op het stimuleren, organiseren en implementeren van innovatie. De hoogte van deze loonkostensubsidie bedraagt 25% van het jaarsalaris met een maximum van € 10.000. Indien u vragen heeft of gebruik wilt maken van de “Innovatie Pionier” kunt u contact met ons opnemen.


IMC, onderdeel van Hoek en Blok

Judith Simonse

E: j.simonse@imcosa.nl

I: www.imcosa.nl 
Telefoon: (0184) 496807

Geen opmerkingen:

Een reactie posten